Ballonnen

Ontdek alle creatieve opties voor ballondecoratie , doopsuiker , geboortekaartjes en communiebedankjes.

De juiste sfeer met uw ballonnendecoratie

Ballonnen zijn altijd een hit bij kinderen, maar ook volwassenen kunnen de schoonheid ervan waarderen. Ze zijn een geweldig materiaal om zalen of tuinen op te vrolijken tijdens feestelijke gelegenheden. Het gebruik van ballonnendecoratie kan ook helpen om uw cadeau extra in de schijnwerpers te zetten. 

Zeg het met een ballon

Het is werkelijk verbazingwekkend wat er allemaal mogelijk is met één of meerdere ballonnen. Gelukkig kunt u vertrouwen op het advies en het uitgebreide assortiment van Baloenibaloeni in Kaulille. Bij ons vindt u een breed scala aan ballonnen in verschillende vormen, kleuren en maten, perfect om te gebruiken als decoratie. Uw gasten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn en het enorm waarderen. 

Alle gelegenheden

Bij Baloenibaloeni helpen we u graag bij het kiezen van de juiste ballonnen om de zalen, tuinen of huiskamers van uw speciale gelegenheid te versieren. We bieden verschillende opties, zoals trosjes ballonnen of ballonnen met specifieke bedrukkingen. De kleuren van de ballonnen zullen ook bijdragen aan de gewenste sfeer op uw feest. Met de juiste decoratie brengt u uw gasten direct in de juiste feeststemming.

Bij ons kunt u ballonnen vinden die zowel gepersonaliseerd als niet-gepersonaliseerd zijn, met of zonder tekst. We bieden een uitgebreid assortiment van ballonnen in verschillende maten, variërend van kleine ballonnen van 12 cm tot grote ballonnen van 91 cm. Of u nu op zoek bent naar subtiel gekleurde ballonnen of levendige ballonnen in felle tinten, bij ons vindt u ze in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast bieden we ook ballonnen in verschillende vormen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wij kunnen u helpen met de ballondecoratie van:

  • Verjaardagen
  • Huwelijken
  • Jubileum
  • Geboorten
  • Gemeenschappen
  • Valentijn
  • Evenementen 
  • Overlijden

Folieballonnen

Naast ballonnen bieden wij ook een breed scala aan folieballonnen. Deze ballonnen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, variërend van schattige dieren tot diverse thema's. Of u nu op zoek bent naar een ballon in de vorm van een grappig dier voor een kinderfeestje, een elegante folieballon voor een bruiloft of een ballon met een specifiek thema voor een themafeest, bij ons vindt u zeker wat u zoekt.

Onze folieballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Ze zijn perfect om een speciale touch toe te voegen aan uw feestdecoratie. U kunt ze gebruiken als blikvanger, als aanvulling op uw ballonarrangementen of zelfs als individuele cadeaus voor uw gasten.

Of het nu gaat om de genoemde vieringen of een andere feestelijke gelegenheid, nodigen we u graag uit om bij ons langs te komen voor advies. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ballondecoraties en andere feestbenodigdheden die passen bij uw specifieke evenement. 

Baloenibaloeni

Ontdek alle creatieve opties voor ballondecoratie , doopsuiker , geboortekaartjes en communiebedankjes.

Locatie: Bekijk de kaart
BTW: BE 0699.470.661

Maak een afspraak

Onze ballonnenwinkel is een bron van inspiratie. Samen kijken we naar wat u precies zoekt.

[email protected] 0477 24 29 82
Bosschelweg 49 3950 Bocholt

Alle gelegenheden

Wij kunnen u helpen met de ballondecoratie van Verjaardagen, Huwelijken, Jubileum, Geboorten, Gemeenschappen, Valentijn, Evenementen, ...