Geboortekaartjes

Ontdek alle creatieve opties voor ballondecoratie , doopsuiker , geboortekaartjes en communiebedankjes.

Een uitgebreide selectie

Bent u al aan het nadenken over hoe u de geboorte van uw kleintje wilt aankondigen? Heeft u een specifieke stijl, kleur en formaat in gedachten, maar heeft u nog niet het perfecte ontwerp voor uw geboortekaartje gevonden? Aarzel dan niet langer en breng snel een bezoek aan onze winkel. 

Verschillende stijlen en ontwerpen

Bij Baloenibaloeni begrijpen we hoe speciaal en opwindend de geboorte van een baby is, en daarom bieden we een uitgebreide service voor het verzorgen van geboortekaartjes. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, modern, schattig, of juist een uniek en eigenzinnig ontwerp, wij hebben verschillende stijlen en ontwerpen waaruit je kunt kiezen.

We luisteren naar jouw wensen, ideeën en voorkeuren en werken nauw met je samen om een kaartje te creëren dat volledig voldoet aan jouw verwachtingen. Of je nu een specifieke kleur, thema, lettertype, illustratie of foto in gedachten hebt, wij zorgen ervoor dat het geboortekaartje helemaal aansluit bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Daarnaast staan we ook open voor jouw eigen ideeën en creativiteit. Als je al een idee hebt voor het geboortekaartje van je baby, kom dan langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag met je in gesprek en werken samen om jouw ideeën tot leven te brengen.

Bij Baloenibaloeni streven we ernaar om geboortekaartjes te creëren die niet alleen de geboorte van je baby aankondigen, maar ook een persoonlijk en uniek statement maken. Kom bij ons langs en laat ons je helpen bij het samenstellen van een prachtig geboortekaartje dat de blijde boodschap op een bijzondere manier overbrengt aan je dierbaren.

Baloenibaloeni

Ontdek alle creatieve opties voor ballondecoratie , doopsuiker , geboortekaartjes en communiebedankjes.

Locatie: Bekijk de kaart
BTW: BE 0699.470.661

Maak een afspraak

Onze ballonnenwinkel is een bron van inspiratie. Samen kijken we naar wat u precies zoekt.

[email protected] 0477 24 29 82
Bosschelweg 49 3950 Bocholt

Alle gelegenheden

Wij kunnen u helpen met de ballondecoratie van Verjaardagen, Huwelijken, Jubileum, Geboorten, Gemeenschappen, Valentijn, Evenementen, ...